Go back
Events

WHEEL YOU?
WE WHEEL!

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2ο L’ETAPE GREECE ΒΥ TOUR DE FRANCE! ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 2ο L’Etape Greece by Tour de France! Μετά από την μεγάλη επιτυχία του πρώτου ποδηλατικού γύρου L’Etape Greece το 2023 και τη θερμή υποδοχή που του χάρισε όλη η Ελληνική ποδηλατική κοινότητα, ξεκινάει το ταξίδι προς το 2ο L’Etape Greece που θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία στις 6 Απριλίου του 2024.

Με ζωντανές τις όμορφες εντυπώσεις, τη συναρπαστική εμπειρία και τις αξέχαστες αναμνήσεις από τον Απρίλιο του 2023, ανοίγουμε τις εγγραφές για τη διοργάνωση του 2024. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με τα ενθουσιώδη σχόλιά τους στην έρευνα που διεξήχθη σχετικά με το event που ολοκληρώθηκε! Έχοντας σαν πυξίδα τις εντυπώσεις σας, η ομάδα της EY ZHN Greece ξεκινάει να σχεδιάζει τη διοργάνωση του 2024 κι ανοίγει τις εγγραφές καταρχήν για τους LEGENDS, τους αθλητές που άνοιξαν την αυλαία των Ελληνικών L’Etape τον Απρίλιο του 2023.

Ο αγώνας θα προσφέρει και πάλι δύο διαφορετικές αποστάσεις, μία 140 χιλιόμετρα και 2000 υψομετρικά, η οποία θα καλύψει ένα μεγάλο γύρο και μία 73 χιλιόμετρα και 1000 υψομετρικά η οποία θα καλύψει επίσης ένα γύρο. Η διοργάνωση έχει στόχο να αναδείξει την Ελληνική ποδηλασία, να μυήσει νέους αθλητές σε ένα ασφαλές τερέν, να συσφίξει τις σχέσεις της ποδηλατικής παρέας και φυσικά να προσφέρει έναν όμορφο και υψηλού επιπέδου αγώνα σε αθλητές, αθλούμενους, επαγγελματίες κι ερασιτέχνες.

Με κλειστούς δρόμους, αξιόπιστους κριτές και χρονομέτρηση, άριστη τροφοδοσία, άρτια οργάνωση, πλούσιο πακέτο συμμετοχής, πολλαπλές βραβεύσεις και υψηλές προδιαγραφές συναγωνισμού.

Σας περιμένουμε!

*Οι εγγραφές ανοίγουν σταδιακά για τους περσινούς συμμετέχοντες, για τους συμμετέχοντες στα IRONMAN 70.3 της διοργάνωσής μας, για τους νέους μας αθλητές

Συνεχίστε να διαβάζετε Το blog μας