Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Το L'ÉTAPE GREECE BY TOUR DE FRANCE είναι ένα αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί την 6η Απριλίου 2024 στη διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό στην Αρχαία Ολυμπία, στο Νομό Δυτικής Ελλάδας.

Οι δύο διαδρομές της Διοργάνωσης καλύπτουν 140,8 χιλιόμετρα (The Race) και 72,4 χιλιόμετρα (The Ride).

Οι λεπτομέρειες της διαδρομής/διαδρομών παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της Εκδήλωσης και στα κοινωνικά της δίκτυα.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να λάβετε μέρος στην Εκδήλωση, πρέπει να είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ ετών (18 ετών) το αργότερο την 6η Απριλίου 2024.

Οι Συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες:

ΆΝΔΡΕΣ:

18 – 29 ετών,

30 – 39 ετών,

40 – 49 ετών,

50 – 59 ετών,

60+ ετών

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

 18 – 29 ετών,

30 – 39 ετών,

40 – 49 ετών,

50 – 59 ετών,

60+ ετών

Οικογενειακός Αγώνας: Αγόρια και Κορίτσια με τους ενήλικες γονείς τους.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: 06 – 12 ετών.

Στο τέλος της Εκδήλωσης, θα καθοριστούν διάφορες κατατάξεις και θα βραβευθούν:

 • Γενική κατάταξη γυναικών και ανδρών: κατάταξη με βάση την επίσημη ώρα που πέτυχε ο συμμετέχων (ο επίσημος χρόνος έχει ως σημείο εκκίνησης τη γενική έναρξη του αγώνα, ανεξάρτητα από την ώρα έναρξης του αγώνα για τον συμμετέχοντα). Νικητές είναι οι τρεις πρώτες γυναίκες και οι τρεις πρώτοι άνδρες και από τις δύο αποστάσεις που θα περάσουν  τη γραμμή τερματισμού στην Αρχαία Ολυμπία. Αυτά τα 12 άτομα θα είναι οι βραβευθέντες συμμετέχοντες κατά την επίσημη τελετή απονομής.

 • Η κατάταξη Best Climber: θα καθοριστεί μια κατάταξη με βάση τους αθροιστικούς χρόνους για τις αναβάσεις της διαδρομής (τα ακριβή τμήματα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης). Η γυναίκα και ο άνδρας με τον καλύτερο αθροιστικό χρόνο θα βραβευθούν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής.
   
 • Η κατάταξη Best Sprinter: θα καθοριστεί μια κατάταξη με βάση το χρόνο για ένα σύντομο τμήμα της διαδρομής (περίπου 800 - 900 μέτρα, τα ακριβή τμήματα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης). Η γυναίκα και ο άνδρας με τον καλύτερο χρόνο θα βραβευθούν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής.
 • Θα απονεμηθεί επίσης βραβείο στις τρεις πρώτες γυναίκες και στους τρεις πρώτους άνδρες κάθε ηλικιακής κατηγορίας

Υπενθυμίζεται στους αναβάτες ότι θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι κατά τη διάρκεια της Διοργάνωσης για να διασφαλιστεί ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες και σύμφωνα με τους όρους που σχετίζονται με την ηλικία και τα ιατρικά πιστοποιητικά.

ΑΔΕΙΑ & ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Με τη συμμετοχή σας στη Διοργάνωση, συμμετέχετε σε ένα από τα αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται ή εγκρίνονται από αθλητικές ομοσπονδίες. Συνεπώς, για τη συμμετοχή πρέπει να προσκομίσετε ένα από τα παρακάτω:

 • Έγκυρη άδεια HCF (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας) για το 2024.
 • Έγκυρη άδεια Εθνικής Ομοσπονδίας (από οποιαδήποτε Ομοσπονδία Ποδηλασίας που είναι συνδεδεμένη με την UCI) για το 2024.
 • ή, για όσους δεν κατέχουν τέτοια άδεια και έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτούς τους αγώνες, επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης μόνο ή αντιγράφου της, το οποίο πρέπει να φέρει ημερομηνία εντός ενός έτους από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Επί τόπου θα διενεργούνται έλεγχοι γνησιότητας των ιατρικών πιστοποιητικών και αδειών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν αυτά τα αντικείμενα όταν παραλαμβάνουν τους αριθμούς του αγώνα τους ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΏΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αριθμοί αγώνων καθώς και τα chips χρονομέτρησης μπορουν να παραληφθούν, με την προσκόμιση των παρακάτω:

 • Άδεια ή το ιατρικό πιστοποιητικό σας που πληρούν τους προαναφερθέντες όρους
 • Την επιστολή ειδοποίησης που έχει σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από την εκδήλωση.
 • Το αποδεικτικό ταυτότητάς σας.

Οι αριθμοί των αγώνων μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο στον ειδικό χώρο στο Event Village την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 από τις 12 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Η κατανομή των αριθμών των αγώνων είναι σταθερή και οριστική. Οι αριθμοί των αγώνων δεν μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικώς ή να δοθούν την ημέρα της διοργάνωσης.

Ο αριθμός αγώνα πρέπει να τοποθετηθεί στην πλάτη σας και θα είναι υποχρεωτικός για την πρόσβαση στον χώρο εκκίνησης και πρέπει να παραμείνει πλήρως ορατός καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης κακοκαιρίας.

ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Οι εγγραφές για την Εκδήλωση μπορούν να γίνουν μόνο στην πλατφόρμα εγγραφής από τη στιγμή που ανοίγει η εγγραφή.

Κάθε άτομο που επιθυμεί να συμμετάσχει στην Εκδήλωση αποδέχεται να εγγραφεί ως μέλος της πλατφόρμας  εγγραφής εκ των προτέρων. Ως εκ τούτου, ο συμμετέχων πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής και να αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Εμπιστευτικότητας. Ο συμμετέχων αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμπληρώσει μόνο τις πληροφορίες που αφορούν την ταυτότητά του. 

Η Διοργανώτρια μπορεί να κανονίσει ειδικές προσφορές που μπορεί να σας δώσουν μείωση στην τιμή του αριθμού του αγώνα σας.

Όλες οι εγγραφές σε μια Εκδήλωση είναι προσωπικές, τελικές και αμετάκλητες και οι επιστροφές χρημάτων δεν μπορούν να εκδοθούν σε καμία περίπτωση, εκτός εάν αναφέρεται ρητά στους Κανόνες.

Κάθε εγγραφή δημιουργεί έναν αριθμό αγώνα. Οι αριθμοί αγώνων δεν μπορούν να μεταφερθούν σε καμία περίπτωση.

Όποιος μεταφέρει τον αριθμό του αγώνα σε άλλο άτομο θα θεωρείται υπεύθυνος σε περίπτωση που το τελευταίο πέσει θύμα ή προκαλέσει ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο οργανισμός αρνείται κάθε ευθύνη σε περίπτωση τέτοιου ατυχήματος.

ΤΙΜΕΣ 2024

Η Διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει τον αριθμό των διαθέσιμων αριθμών αγώνων στη Διοργάνωση για λόγους ασφαλείας.

Οι τιμές των αριθμών αγώνα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής σας στη διοργάνωση:

ΤΙΜΕΣ 2024

Η Διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει τον αριθμό των διαθέσιμων αριθμών αγώνων στη Διοργάνωση για λόγους ασφαλείας.

Οι τιμές των αριθμών αγώνα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής σας στη διοργάνωση:

A yellow and black striped table

Description automatically generated

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η χρονομέτρηση θα γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος.

Η διαδρομή θα χρονομετρηθεί και θα οδηγήσει στην τελική κατάταξη.

Οι αναβάσεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως θα χρονομετρηθούν επίσης και θα οδηγήσουν στην καλύτερη κατάταξη αναβατών.

Η ζώνη σπριντ που αναφέρθηκε προηγουμένως θα χρονομετρηθεί επίσης και θα οδηγήσει στην καλύτερη κατάταξη σπρίντερ.

Σταθμοί σίτισης / νερού στήνονται κατά μήκος της διαδρομής και μετά τον τερματισμό για όλους τους συμμετέχοντες.

Ένα όριο σε πραγματικό χρόνο για τη διέλευση της γραμμής τερματισμού (από τη διέλευση της γραμμής εκκίνησης έως τη γραμμή τερματισμού) καθορίζεται από τον Διοργανωτή ανάλογα με τις δυσκολίες της διαδρομής, τους τεχνικούς περιορισμούς κ.λπ. Η προθεσμία θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Κάθε συμμετέχων που υπερβαίνει αυτόν τον πραγματικό οριακό χρόνο, ακόμη και αν περάσει τη γραμμή τερματισμού, θα ακυρωθεί. Όλα τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Μετά το πέρας του χρονικού ορίου και του αγωνιστικού οχήματος που κλείνει τον αγώνα, οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Ελλάδας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η οδική ασφάλεια διοικείται από την επιχειρησιακή ομάδα της EYZHN Greece και μια τοπική υποστηρικτική ομάδα ασφάλειας και προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας και της ομάδας ιατρικών υπηρεσιών.

Μπορούν να αποφασίσουν να αποκλείσουν έναν συμμετέχοντα για ιατρικούς λόγους. Σε καμία περίπτωση η Διοργανώτρια δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη από συμμετέχοντες που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα τους, μετά από απόφαση αποκλεισμού του προσώπου αυτού που λαμβάνεται από τις γενικές υπηρεσίες.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά οποιωνδήποτε αντικειμένων στον τόπο της Εκδήλωσης που μπορεί να είναι επικίνδυνα ή παράνομα, ιδίως ναρκωτικά, πυροβόλα όπλα, αμβλύ όπλα και εκρηκτικά.

Για την πρόσβαση στο χώρο και τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, ο συμμετέχων αναγνωρίζει και ρητά συμφωνεί ότι η Διοργανώτρια μπορεί να καλέσει προσωπικό ασφαλείας το οποίο θα είναι εξουσιοδοτημένο να ελέγχει τόσο τα άτομα όσο και να επιθεωρεί τα προσωπικά του αντικείμενα. Όλοι όσοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην εκδήλωση πρέπει να συμμορφώνονται με αυτόν τον έλεγχο. Εάν αρνηθούν να το πράξουν, δεν θα εξουσιοδοτηθούν να έχουν πρόσβαση.

Ο Διοργανωτής και το προσωπικό ασφαλείας μπορούν να αρνηθούν την πρόσβαση στην Εκδήλωση ή να εμποδίσουν τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος εάν η συμπεριφορά τους ενδέχεται να διαταράξει την ομαλή διεξαγωγή της Εκδήλωσης, ιδίως υπό τις ακόλουθες περιστάσεις: τη χρήση οποιουδήποτε αντικειμένου που μπορεί να εμποδίσει τον αγώνα, την κυκλοφορία ή / και την ασφάλεια άλλων συμμετεχόντων η χρήση οποιασδήποτε διακριτικής προώθησης, σε οποιαδήποτε μορφή, γνώμης [πολιτικής, φιλοσοφικής ή θρησκευτικής] που ενδέχεται να βλάψει την εικόνα του Γεγονότος· μη φυσιολογική, ακατάλληλη ή ανήθικη συμπεριφορά του συμμετέχοντα, ιδίως εάν φαίνεται να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Ο Διοργανωτής θα θέσει σε εφαρμογή μια σειρά μέτρων για να διασφαλίσει ότι η διαδρομή είναι ασφαλής: σήμανση, μοτοσικλετών με σημαίες που υποδεικνύουν επικίνδυνες περιοχές, πινακίδες που υποδεικνύουν τμήματα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες ασφαλείας που δίνονται από το προσωπικό της Διοργανώτριας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Τα μέτρα ασφαλείας θα τελειώσουν στη γραμμή τερματισμού.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα ηλεκτρονικό τσιπ όταν παραλάβουν τους αριθμούς του αγώνα τους, οι οποίοι θα αρχικοποιηθούν αυτόματα στη γραμμή εκκίνησης και θα παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα σε κάθε κεραία κατά μήκος της διαδρομής της διοργάνωσης και στη γραμμή τερματισμού. Οι συμμετέχοντες που δεν ακολουθούν τη διαδρομή που ορίζεται από τη Διοργανώτρια, που χρησιμοποιούν ανθρώπινη ή/και υλική βοήθεια ή που διασχίζουν τη γραμμή τερματισμού χωρίς το ηλεκτρονικό τους τσιπ δεν θα καταγράφονται ως έγκυροι.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ανίχνευσης έχει επιλεγεί σύμφωνα με αυστηρές απαιτήσεις αξιοπιστίας. Παρά τις δοκιμές που διεξήχθησαν από τους κατασκευαστές, παραμένει ένα πολύ χαμηλό ποσοστό περιπτώσεων μη ανίχνευσης. Λόγω της έλλειψης πληροφοριών που προκύπτει από αυτόν τον μη εντοπισμό, ο Διοργανωτής ενδέχεται να μην είναι σε θέση να δείξει τον επίσημο ή σε πραγματικό χρόνο για τον ενδιαφερόμενο συμμετέχοντα στην κατάταξη. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για αυτό.

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Εάν κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να υπαναχωρήσει για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από τραυματισμό, θα πρέπει, αν είναι δυνατόν, να το πράξει σε ένα από τα σημεία αποκατάστασης που έχει ορίσει η Διοργανώτρια. Ο συμμετέχων θα πρέπει να βρει τον υπεύθυνο του αγώνα, ο οποίος θα ακυρώσει οριστικά τον αριθμό του αγώνα. Σε κάθε ένα από αυτά τα σημεία θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μετ' επιστροφής για τους συμμετέχοντες και τα ποδήλατα.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των Συμμετεχόντων και να καταστεί δυνατή η προγραμματισμένη επαναλειτουργία των δρόμων για τα αυτοκίνητα, είναι σημαντικό οι Συμμετέχοντες να μην υπερβαίνουν τα χρονικά όρια τερματισμού της Εκδήλωσης.

Η ώρα εκκίνησης θα είναι στις 08.30 για το The Race και στις 08.45 για το The Ride και τα όρια διακοπής θα είναι στις 4  στον πρώτο κύκλο και στις 7 ώρες στην ολοκλήρωση του αγώνα. Μετά τα χρονικά όρια, οι αθλητές μπορούν να συνεχίσουν, αλλά η ασφάλειά τους θα είναι προσωπική τους ευθύνη, αφού οι δρόμοι θα επιστραφούν στην κυκλοφορία. Ο διοργανωτής μπορεί να αλλάξει την ώρα εκκίνησης του αγώνα, εφόσον κρίνει ότι πρόκειται για απόφαση ενίσχυσης της ασφάλειας των αθλητών. 

Οι συμμετέχοντες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές θα αποκλειστούν από τον αγώνα. Η ιατρική υπηρεσία, που αποτελείται από γιατρούς και πρώτες βοήθειες, μπορεί να αποφασίσει να αποκλείσει έναν Συμμετέχοντα για ιατρικούς λόγους.

ΧΡΗΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

10.1.1. Εικόνα συμμετέχοντος:

Η Εκδήλωση μπορεί να καταγραφεί για σκοπούς δημόσιας επικοινωνίας, σε οποιαδήποτε μορφή (κυρίως μέσω φωτογραφιών, βίντεο κ.λπ.), σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό μέσο, σε οποιαδήποτε μορφή, για οποιαδήποτε επικοινωνία με το κοινό σε όλο τον κόσμο, για οποιαδήποτε χρήση, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης και της εμπορικής χρήσης. Ως εκ τούτου, κάθε συμμετέχων παρέχει ρητά στη Διοργανώτρια, στους εκδοχείς της και στους δικαιούχους (ιδίως τους εμπορικούς συνεργάτες της) την άδεια να καταγράφουν και να αναπαράγουν, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε μέσο, και στη συνέχεια να αναπαράγουν και να εκπροσωπούν, χωρίς αμοιβή οποιουδήποτε είδους, το όνομα, τη φωνή, την εικόνα και, γενικότερα, την αθλητική τους δραστηριότητα στο πλαίσιο της Διοργάνωσης (εφεξής η «Εικόνα» τους). Ο συμμετέχων εξουσιοδοτεί ρητά τη Διοργανώτρια να παραχωρήσει στους συνεργάτες της Εκδήλωσης υπο-άδειες για τη χρήση της Εικόνας για εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς.

Ο συμμετέχων δίνει τη ρητή και αμετάκλητη άδειά του στη Διοργανώτρια, τους αντιπροσώπους της και τους διαδόχους της (ιδίως τους εμπορικούς εταίρους της) προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των διαφημιστικών, προωθητικών ή/και εμπορικών εκστρατειών, να 1) εφαρμόσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές κρίνει κατάλληλες κατά τη χρήση της εικόνας του συμμετέχοντα σε οποιαδήποτε από τις περιστάσεις που ορίζονται παραπάνω,  και 2) να συσχετίσουν ή/και να συνδυάσουν την εικόνα του συμμετέχοντα με υπογραφές, φράσεις, συνθήματα, λεζάντες, εμπορικά σήματα, διακριτικά σήματα, νομικές ειδοποιήσεις, γραφικά και γενικά κάθε είδους στοιχείο που επιλέγει η Διοργανώτρια για να απεικονίσει το μέσο επικοινωνίας στο οποίο χρησιμοποιούνται οι εικόνες.

Ο συμμετέχων εγγυάται ότι δεν δεσμεύεται από αποκλειστική σύμβαση σχετικά με τη χρήση της Εικόνας του.

10.2. Εικόνες συμβάντος:

Οποιαδήποτε κοινοποίηση φωτογραφιών ή/και κινούμενων εικόνων της εκδήλωσης που καταγράφονται από τον συμμετέχοντα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στην Εκδήλωση πρέπει να περιορίζεται σε προσωπική χρήση και δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς ή/και εμπορικούς σκοπούς εκτός της Εκδήλωσης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΓΕΝΙΚΑ

Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά δεδομένα που κοινοποιούνται από τους συμμετέχοντες (εφεξής τα «Δεδομένα») προορίζονται για εγκεκριμένο προσωπικό της Διοργανώτριας, η οποία είναι η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία αυτών.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι πληροφορίες σχετικά με τις αθλητικές σας επιδόσεις (κυρίως το αποτέλεσμά σας, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας) θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο της διοργάνωσης. Τα αποτελέσματά σας, μαζί με το πλήρες όνομα και την περιοχή σας, μπορούν να ληφθούν από οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης.

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την παραγγελία ενός προϊόντος ή υπηρεσιών που σχετίζονται με την Εκδήλωση από τον Διοργανωτή, θα σας ζητηθεί να παράσχετε ορισμένες πληροφορίες, ιδιαίτερα κατά την εγγραφή σας στην Εκδήλωση, εκτός από τις πληροφορίες που έχετε κοινοποιήσει μέσω της πλατφόρμας εγγραφής.

Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες ενδέχεται να σας επιτρέψουν να ταυτοποιηθείτε, άμεσα ή έμμεσα, και μπορεί να θεωρηθούν προσωπικά δεδομένα κατά την έννοια του ισχύοντος κανονισμού προστασίας δεδομένων.

Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά δεδομένα που κοινοποιούνται προορίζονται για το εγκεκριμένο προσωπικό της Διοργανώτριας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών, καθώς και για τυχόν υπεργολάβους.

Η Διοργανώτρια συλλέγει τις πληροφορίες αυτές για συγκεκριμένους σκοπούς, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και με τη συγκατάθεσή σας, ιδίως για τους σκοπούς:

- Ενεργοποίηση της δημιουργίας, διαχείρισης και πρόσβασης στο λογαριασμό σας.

- Παροχή των πληροφοριών και των υπηρεσιών που ζητούνται και, ιδίως, για να μπορείτε να εγγραφείτε σε εκδηλώσεις που προτείνονται στην πλατφόρμα εγγραφής και να επιτρέψετε την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών στην πλατφόρμα εγγραφής.

- Ενεργοποίηση της επεξεργασίας, παρακολούθησης και διαχείρισης της εγγραφής σας σε Εκδηλώσεις.

- Πρόταση εξατομικευμένων υπηρεσιών σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται στο προφίλ σας, και ιδιαίτερα συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.

- Διευκόλυνση της είσπραξης οφειλών και καταπολέμηση της απάτης.

- Δυνατότητα διαχείρισης, τροποποίησης και βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας.

- Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημοσίευση μηνυμάτων για την παροχή χρήσιμων πληροφοριών όπως επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, ενημερώσεις, ενημερωτικά δελτία σχετικά με τις δραστηριότητες της Διοργανώτριας.

- Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνυμάτων κειμένου για να σας παρέχουμε πληροφορίες, ανακοινώσεις ή ενημερώσεις σχετικά με την Εκδήλωση για την οποία έχετε εγγραφεί.

- Συλλογή πληροφοριών, ιδιαίτερα μέσω ερευνών, δημοσκοπήσεων ή ερωτηματολογίων που σας αποστέλλει ο Διοργανωτής.

- Διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις ισχύουσες νομικές και κανονιστικές διατάξεις, ιδίως όσον αφορά τις ιατρικές αντενδείξεις κατά της συμμετοχής ενός συμμετέχοντος στην Εκδήλωση.

- Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνυμάτων κειμένου για την ενημέρωσή σας για άλλα γεγονότα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, υπό το φως των πληροφοριών που παρέχονται στο προφίλ σας.

- Δυνατότητα διαχείρισης, τροποποίησης και βελτίωσης των υπηρεσιών της Διοργανώτριας.

- Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνυμάτων κειμένου για την επικοινωνία ειδικών προσφορών, διαφημίσεων ή άλλων εμπορικών επικοινωνιών από συνεργάτες της Εκδήλωσής μας.

- Παροχή της δυνατότητας στους συμμετέχοντες να επικοινωνούν μεταξύ τους.

- Διοργάνωση λαχείων και διαγωνισμών και σας επιτρέπει να εγγραφείτε και να λάβετε μέρος σε αυτά.

- Ενημέρωση για τα αποτελέσματά σας, αποστολή των πιστοποιητικών σας.

- Για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς καθορίζονται κατά τη συλλογή των δεδομένων σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Διοργανωτής μπορεί να μοιραστεί Δεδομένα σχετικά με εσάς με τρίτους.

Η Διοργανώτρια δύναται να γνωστοποιεί δεδομένα στις θυγατρικές και συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και στην περίπτωση αυτή η χρήση τους υπόκειται στους παρόντες όρους.

Η Διοργανώτρια μπορεί να μοιραστεί τα Δεδομένα που υποβάλλετε στους προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών, υπεργολάβους ή αντιπροσώπους της που εκτελούν ορισμένες εργασίες για λογαριασμό της EZ Greece - I.Q. Sports. Για παράδειγμα, αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών μπορεί να είναι ο ξενοδόχος ή ο πάροχος μεταφορών.

Εάν έχετε παραγγείλει προϊόντα ή υπηρεσίες από τους συνεργάτες μας μέσω της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια μπορεί να μοιραστεί τα δεδομένα σας με αυτούς τους συνεργάτες για να ικανοποιήσει το αίτημά σας. Αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να σας στέλνουν επικοινωνίες, αλληλογραφία και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν έχετε συμφωνήσει, κατά την παραγγελία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που σχετίζεται με την Εκδήλωση, να λαμβάνετε επικοινωνίες από τους Συνεργάτες της Εκδήλωσης, ενδέχεται να σας στέλνουν επικοινωνίες, αλληλογραφία και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τέλος, η Διοργανώτρια μπορεί να μοιραστεί δεδομένα που μας έχετε παράσχει με τους προμηθευτές μας, τους παρόχους υπηρεσιών, τους υπεργολάβους ή τους αντιπροσώπους που είναι υπεύθυνοι για ορισμένες εργασίες για λογαριασμό της Διοργανώτριας. Για παράδειγμα, αυτοί οι πάροχοι μπορεί να περιλαμβάνουν τον χρονομέτρη, τον κατασκευαστή του αριθμού αγώνα και την υπεύθυνη εταιρεία ή ιατρική βοήθεια.

ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ

Για λόγους σεβασμού του περιβάλλοντος και του φυσικού περιβάλλοντος στο οποίο λαμβάνει χώρα η εκδήλωση, απαγορεύεται αυστηρά η αποβολή απορριμμάτων (χαρτί, πλαστικά περιτυλίγματα) στη διαδρομή. Κάδοι θα υπάρχουν σε όλες τις ζώνες σίτισης. Οι συμμετέχοντες πρέπει να τα χρησιμοποιούν.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να κρατήσουν τα απορρίμματα και τα περιτυλίγματα τους και να περιμένουν μέχρι να φτάσουν στους χώρους που έχει ορίσει ο Διοργανωτής για να τα απορρίψουν.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει ποινές χρόνου ή να αποκλείσει από τον αγώνα συμμετέχοντες που σκόπιμα απορρίπτουν τα απορρίματά τους εκτός των συγκεκριμένων περιοχών.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Έχουν δημιουργηθεί περιοχές εκκίνησης για τη ρύθμιση των αναχωρήσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Διοργανώτρια έχει εξουσιοδοτήσει όλο το προσωπικό που εμπλέκεται στη διοργάνωση (εθελοντές, επιχειρησιακή ομάδα EYZHN κ.λπ.) που είναι παρόν στο χώρο εκκίνησης να σέβεται τις περιοχές εκκίνησης που αποδίδονται σε κάθε συμμετέχοντα. Οποιοσδήποτε συμμετέχων αρνηθεί να εισέλθει στην περιοχή εκκίνησης (ή σε ταχύτερη περιοχή, με απόφαση της Διοργανώτριας) που του αποδίδεται μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή χρόνου ή μπορεί να αποκλειστεί.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή της Εκδήλωσης, όλοι οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέρχονται στην εκκίνηση εφοδιασμένοι με τον ακόλουθο υποχρεωτικό εξοπλισμό:

-  ένα κανονικό ποδήλατο δρόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UCI

-  άκαμπτο κράνος ποδηλάτου που πρέπει να φοριέται καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης,

- σύστημα ενυδάτωσης (μπουκάλι νερού ή συσκευασία ενυδάτωσης γεμάτη με νερό).

Τα πίσω (πίσω από τη σέλα) συστήματα ενυδάτωσης ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

- εργαλεία επισκευής ελαστικού

- οποιοδήποτε κλειστό αθλητικό παπούτσι (ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ και σανδάλια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ)

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας των Συμμετεχόντων, απαγορεύεται αυστηρά η συμμετοχή στην Εκδήλωση με τα ακόλουθα:

- ποδήλατο εξοπλισμένο με κάθε είδους προέκταση (όπως αερόμπαρες ή μπάρες τριάθλου)

- ηλεκτρικό ποδήλατο ή ηλεκτρικά υποβοηθούμενο ποδήλατο με πεντάλ.

- ένα επιρρεπές ποδήλατο.

- μονόκυκλο


Ως εκ τούτου, τα ποδήλατα, τα σκούτερ, τα skateboards, τα πατίνια, οι αυτοεξισορροπούμενοι μεταφορείς κ.λπ., τα τροχοφόρα ή /και μηχανοκίνητα οχήματα, ιδίως τα προσωπικά αυτοκίνητα, απαγορεύονται αυστηρά στη διαδρομή.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ

Έλεγχοι αντιντόπινγκ ενδέχεται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες στη Διοργάνωση δεσμεύονται να τηρούν απαρέγκλιτα την απαγόρευση ντόπινγκ καθώς και τις διατάξεις που αφορούν τους ελέγχους αντιντόπινγκ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ -ΑΝΑΒΟΛΗ- ΑΚΥΡΩΣΗ

Εάν οι περιστάσεις το απαιτούν, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή το δρομολόγιο, τη θέση των σταθμών τροφοδοσίας και των σημείων χρονομέτρησης, να καθυστερήσει την εκδήλωση ή/και τις ώρες της Εκδήλωσης, να διακόψει την Εκδήλωση, να ακυρώσει την Εκδήλωση ή να επιβάλει εφεδρικό δρομολόγιο.

ΤΙΜΕΣ

Η τιμή του αριθμού συμμετοχής ορίζεται στους Κανόνες. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διοργανώνει ειδικές προσφορές εκτός των κατηγοριών τιμών, καθορίζοντας ειδικές τιμές για μια δεδομένη περίοδο.

Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών δίνονται σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, με τον συντελεστή που ισχύει την ημέρα της παραγγελίας. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, η συσκευασία δώρου, τυχόν ειδικές προσφορές και προσωπικές εκπτώσεις («κωδικοί προσφοράς») που δίνονται πριν την τελική έγκριση της παραγγελίας.

Οι τιμές θεωρούν ότι ο ΦΠΑ ισχύει την ημέρα της παραγγελίας και τυχόν αλλαγές στον νόμιμο συντελεστή ΦΠΑ θα αντικατοπτρίζονται αυτόματα στις τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται εγκαίρως. Ωστόσο, οι τιμές δεν μπορούν να τροποποιηθούν μετά την υποβολή της παραγγελίας του χρήστη.

Όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζονται από τρίτους μέσω της Διοργανώτριας, θα πρέπει να ανατρέξετε στους Γενικούς Όρους Πώλησης του τρίτου μέρους. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς αυτό.